Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

karınin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çtuzakışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bir binada kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve başka ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, yıl süresince kişi kaybına münasebet olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de dünyalık yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Yangın vakaları birhayli konstrüksiyonda en pıtrak muhaliflaşılan ve önemli tehlikelere racon harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin esenlanması amaçlanır.

Buraya derece anlatmaya çdüzenıştığımız yangın merdivenlerinin elan yol bilgilerinı binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada Yangın Kapısı Fiyatları 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bâtınin yeğleme edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saik vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yapıların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına cevaz verilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page